19-26 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen “Değirmenlik Belediyesi Zabıta Soruşturma Memurluğu Eğitimi”ni başarıyla tamamlayan Değirmenlik Belediyesi zabıtaları dün sertifikalarını aldı.
KKTC Polis Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan ve tamamlanan, “Değirmenlik Belediyesi Zabıta Soruşturma Memurluğu Eğitimi” sertifikalarını Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler dağıttı.
Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleşen yeni yıl kutlamasında Başkan Ali Karavezirler, meclis üyeleri, köy muhtarları ve belediye çalışanları ile bir araya geldi.
Ali Karavezirler, göreve geldiği ilk günden beri “ben değil, biz” mantığı ile çalışılacağını söylediğini anımsatarak, Değirmenlik Belediyesi’nin meclis üyeleri, muhtarları, personeli ve belde halkı ile bir aile olduğunu kaydetti.
“Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, muhtarlara ve siz mesai arkadaşlarım çalışanlara çok teşekkür ederim” şeklinde konuşan Başkan Karavezirler, 2019 yılının herkese sağlık, mutluluk, bol kazanç ve huzur getirmesini diledi.
Karavezirler hepsini kutladı
Soruşturma memurluğu eğitimini tamamlayan Değirmenlik Belediyesi zabıtaları sertifikalarını aldı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

