banner564

Vatandaşa kolaylık

Beyaz eşya dükkânlarında kampanyalar 2019 yılında da devam edecek

Vatandaşa kolaylık
banner598

Ömer KADİROĞLU
Ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlara kolaylıklar sağlamak amacıyla yeni yılda büyük indirim kampanyaları yapan esnafın başlattığı indirim kampanyaları devam ediyor. Yeni yılda değişim yapmak veya yeni ev kuracak olanlara kolaylıklar sağlamak adına beyaz eşyacılarda başlatılan bazı kampanyalar 31 Aralık 2018 tarihinde son bulacakken bazı kampanyalar ise Ocak 2019 tarihi sonlarına kadar devam edecek. Diyalog Gazetesi’ne konuşan beyaz eşya dükkân sorumluları yaşanan ekonomik kriz nedeni ile alım gücü düşen vatandaşların yapacakları masrafları hafifletmek adına büyük kampanyalar yaptıklarını söylediler. Diyalog Gazetesi’ne konuşan esnaf şunları ifade etti;
Ufuk Demirbağ (Satış Müdürü)
“Demirbağ ailesi olarak bizler bu yıl yine kampanyalar yaparak alım gücü düşen vatandaşlara destek olmayı hedefledik. Bayisi olduğumuz Bosh ve Samsung markalarında büyük indirimlerimiz söz konusudur.  Geçtiğimiz yıllarda da böylesi kampanyalar yapıyorduk ancak bu yıl kampanyalara rağmen satışlar geçtiğimiz yıllara oranla biraz düşük. Bunun nedeni ülkede yaşanan ekonomik kriz ve buna bağlı olarak insanlardaki alım gücündeki düşüştür. Halk Türk Lirası ile ödenip ülkedeki ürünlerin dövize endeksli olması böylesi sorunlarla karşılaşmamıza neden oldu. Yaklaşık bir ay önce kampanyalarımızı başlattık. İndirim kampanyalarımızın yanı sıra eşyalarını değişmek veya yeni evlenecek olanlar için paket kampanyalarımız da mevcuttur. Paketlerde A‘dan Z’ye beyaz eşya mevcuttur. Kampanyalar 2019 yılında da gelenekselleşen günlerde devam edecek olsa da stokları tüketmek adına en büyük kampanyaları yılsonunda yapıyoruz. Yeni yılın tüm halka huzur, sağlık ve barış dolu bir yıl olmasını diliyoruz”
Sacide Bayuk (Mağaza Sorumlusu)
“Yeni yıla özel bir kampanya yapmak adına fiyatlarımızı bayağı bir aşağıya çektik. Yaptığımız kampanyalar satışlarımıza olumlu yansıdı. Bu kampanyalar yılbaşı sonrasında KDV oranlarında artış olmaz bir değişiklik olmazsa Ocak ayı ortalarına kadar kampanyalarımız devam edecek. Geçtiğimiz yıl enflasyon düşük olmasına rağmen bu yıl ile kıyasladığımızda satış olarak çok yakınız. Daha da iyi olabilirdi. Satışlarımızda çok az bir düşüş olmasının nedeni ülkede yaşanan ekonomik krize bağlıdır. Yaşanan kriz nedeni ile alım gücü düşen halkımıza destek olmak amacıyla bu yıl büyük kampanyalar yaptık. Yeni yılda tüm halkın daha refah bir hayat sürmesi sağlık, huzur ve barış dolu bir yıl olmasını temenni ederiz. Tüm halkımızın yeni yılı kutlu olsun” 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2019, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474