banner564

Karemba’nın gözü  Samsung S6’da

İlaç almak için eczaneye girdi, cebi alıp gitti

Karemba’nın gözü  Samsung S6’da
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da müşteri olarak girdiği eczanede başka bir müşteriye ait cep telefonunu alarak kayıplara karışan Vincent Taurai Karemba, 6 gün sonra tespit edilerek tutuklandı. Zanlıyı hırsızlık olayının meydana geldiği Küçük Kaymaklı bölgesinde tespit ederek yakalayan polis, çalınan cep telefonu da buldu. Ülkede üniversite eğitimi gördüğü belirtilen zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis, zanlı Vincent Taurai Karemba'nın 29 Mart 2018 tarihinde saat 13.50 sıralarında Lefkoşa Küçük Kaymaklı’da faaliyet gösteren Umut Öksüz Eczanesi içerisinden Didem Batıray'a ait 750 TL değerindeki Samsung S6 marka cep telefonunu çalarak kaçtığını söyledi. 
Polis, zanlının 4 Nisan tarihinde Küçük Kaymaklı bölgesinde tespit edilerek tutuklandığını ve üzerinde yapılan aramada çalmış olduğu telefonun bulunarak emare olarak alındığını kaydetti. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ülkede öğrenci statüsünde olduğunu belirten polis, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. 
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması ve 2 hafta da 1 gün ispati vücut etmesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473