banner564

Kendi kendini yaktı

Bazı işlemler için Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden 19 yaşındaki Eren Güneş’in cebinde uyuşturucu bulundu

Kendi kendini yaktı
banner598

  Bazı işlemler için Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden 19 yaşındaki Eren Güneş, şüpheli hareketler sergileyince üzerinde arama yapıldı. 

   Cebinde yarım gram uyuşturucu bulunan zanlı gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada iddiaları aktaran polis, 2 Mart’ta, saat 16.00’da, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giden zanlı Eren Güneş’in hareketlerinden şüphelenilmesi sonucu üzerinde yapılan aramada, cebinde yarım gram ağırlığındaki hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Zanlının gönüllü ifade verdiğini belirten polis, Çağlayan bölgesinde askeri bölgeyi ihlal edip, Güney Kıbrıs’a giderek, 300 Euro karşılığında iki adet extacy hap ile 6 gram ağırlığında hintkeneviri aldığının belirlendiğini söyledi. 
   Polis, zanlının uyuşturucu aldıktan sonra kuzeye döndüğünü ve iki hap ile hintkenevirinin bir kısmını içerek, tükettiğini kaydetti. Polis, soruşturma başlatıldığını belirterek, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme, zanlının üç gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473