banner564

Kim bu baron?

Narkotik polisi, tasarrufunda 500 gram eroinle yakaladığı Nedim Soğukkanlı’nın, uyuşturucu transferinde telefonla talimat aldığı kişiyi arıyor

Kim bu baron?
banner598
Zorkun TAŞER
Narkotik polisinin arabasında yaptığı aramada 500 gram eroin türü uyuşturucu madde ele geçirdiği ve mahkemeye çıkarılarak tutuklanan Nedim Soğukkanlı hakkındaki soruşturma devam ediyor. Mahkemeye aktarılan soruşturma detayları ise, uyuşturucu ile yakalanan zanlı Soğukkanlı’nın olayda taşıyıcı olduğu, esas ‘baronun’ telefonla talimat verdiğini ortaya çıkardı.
Nedim Soğukkanlı dün, ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, tutuklanan Soğukkanlı’nın telefonla bir şahıstan talimat aldığını ve uyuşturucu maddeyi telefondaki şahsın isteği üzerine aracı bir kişiden aldığını belirledi. Duruşmada 21 Ekim tarihinde Lefkoşa’da zanlı Mehmet Nedim Soğukkanlı’ya ait EU 997 plakalı araçta Narkotik Ekipleri tarafından yapılan aramada sol ön taraftaki paspas altında üç kat naylona sarılı 500 gram eroin türü uyuşturucu madde ele geçirildiği açıklandı. 

Lefkoşa’da birisinden aldı
Soruşturmayı yürüten polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, telefonla bir şahıs ile konuştuğunu ve onun talimatı ile uyuşturucu maddeyi Lefkoşa’da bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini söyledi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddenin devlet laboratuvarına, naylonların ise parmak izi incelemesi için ilgili birimlere gönderildiğini kaydeden polis, analiz sonuçlarının henüz çıkmadığını açıkladı. 

7 gün daha içeride
Zanlıya ait telefon dökümlerinin alındığını, bu yönde de incelemelerini sürdürdüklerini belirten polis, zanlının 2 gündür tutuklu bulunduğunu, bu süre içerisinde 5 kişiden ifade alındığını dile getirdi. Ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma yapıldığını, kayıp emareler ve aranan şahıslar olduğunu kaydeden polis, zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 7 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473