banner564

Kimin getirdiğini bilmiyor!

Parti verdiği evin hemen her köşesinden uyuşturucu çıktı

Kimin getirdiğini bilmiyor!
banner598
Çiğdem AYDIN
Nijerya uyruklu Duben Owo Onu’nun evinde narkotik ekipleri tarafından yapılan aramada salonda, odalarda ve neredeyse her yerde uyuşturucu madde ve uyuşturucu kalıntıları bulundu. 
Gözaltına alınan zanlı, evinde verdiği partiye birçok kişinin geldiğini ancak uyuşturucu maddeyi kimin getirdiğini bilmediğini öne sürdü. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün, polis tarafından mahkemeye çıkarıldı ve hakkında 3 gün tutukluk emri verildi.
Polis önceki gün Lefkoşa’da zanlının evinde narkotik ekipleri tarafından arama yapıldığını, yapılan aramada zanlının yatak odasındaki yatağın üzerinde zanlıya ait pantolonun cebinde yarım gram, yan odadaki masanın üzerindeki dergi yapraklarının arasında 1 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Avukat: uyuşturucu kullanmıyor ve satmıyor…
Polis, aynı odada içerisinde uyuşturucu olan bir sigara bulduklarını, salonda yapılan aramada ise sehpanın üzerindeki pet şişenin içerisinde tütün ile karışık yarım sigara bulduklarını açıkladı. Zanlının gözaltına alındığını kaydeden polis, mesele ile bağlantılı şahıslar olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Avukatı ise zanlının evde parti verdiğini, birçok kişinin geldiğini ancak uyuşturucuyu kimin getirdiğini bilmediğini söyledi. Avukatı, zanlının uyuşturucu kullanmadığını veya satmadığını söylediğini ifade etti. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473