banner564

Kimse bunu durduramaz

Halkın UBP’yi iktidarda görmek istediğini savunan Tatar, iddialı konuştu:

Kimse bunu durduramaz
banner598

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar Partisi’nin iktidara da muhalefete de hazır olduğunu, ancak halkın UBP’yi iktidarda görmek istediğini savunarak, “Halk madem ki istiyor, iktidar da olacağız. Kimse bunu durduramaz” diye konuştu.

Ersin Tatar, UBP Gazimağusa İlçesi’nde partililerin düzenlediği bir etkinlikte yaptığı konuşmada, “al gülüm ver gülüm” hükümetinin ülke insanı için doğru dürüst hiçbir hizmet yapmadığını, hükümetin sadece vicdani ret, atamalar, kiralamalar gibi işlerle uğraştığını savundu.
Ulusal Birlik Partisi’nin iktidara da muhalefete de hazır olduğunu, ancak halkın UBP’yi iktidarda görmek istediğini belirten Tatar, “Halk madem ki istiyor, iktidar da olacağız. Kimsen bunu durduramaz” diye konuştu.
Tatar, Dome Otel’in ihalesiz olarak verilmesi halinde konuyu yargıya taşıyacaklarını belirterek, UBP avukatlarının konu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
Kıbrıs konusuna da değinen Tatar, Rum tarafının federasyon isterken ortaya koyduğu tezlerin kabul edilmez olduğunu vurguladı.
Tatar ayrıca, Rum tarafının Kıbrıs Türkü’ne azınlık hakları önerdiğini, Türkiye’yi Kıbrıs’tan çıkarmaya, Kıbrıs Türkü’nü 1960’tan da geriye götürmeye çalıştığını da sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474