banner564

‘Kız kardeşime benziyordu’

Müşteri olarak girdiği mağazada satış sorumlusu kadını zorla öpmeye çalışan Muhammed, 4 gün sonra tutuklanınca müthiş bir savunma yaptı

‘Kız kardeşime benziyordu’
banner598

Suna ERDEN

Lefkoşa'da Girne Caddesi üzerinde bulunan bir mağazaya müşteri olarak giden Mohammed Rasool’un, satış sorumlusu kadına cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü.
Zanlının, 27 yaşındaki genç kadını omuzlarından tutup zorla öpmeye kakıştıktan sonra kayıplara karıştığı bildirildi.
İşyeri kamera görüntüleri sayesinde eşkali belirlenen zanlı, olaydan 4 gün sonra tespit edilerek tutuklandı.
Zanlı dün teminat için çıkarıldığı mahkemeye, kötü niyetinin olmadığını söyleyerek, “Kız kardeşime benzettim. Öpmek istedim” dedi.

Kamera görüntülerinden tespit edildi
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Mohammed Rasool’un 20 Nisan 2018 tarihinde saat 13.00 sıralarında Lefkoşa'da Girne Caddesi üzerinde bulunan bir mağazada taciz suçu işlediğini söyledi. Polis, zanlının mağazada müşteri olarak bulunduğu sırada işyerinde satış sorumlusu olarak çalışan 27 yaşındaki kadını omuzlarından tutup zorla öpmeye çalıştığını ifade etti. Polis, cinsel saldırı suçu işleyen zanlının, butik içerisindeki kamera görüntülerinden tespit edilerek 22 Nisan tarihinde tutuklandığını mahkemeye aktardı. 
Polis, kamera görüntülerinin zanlıya gösterildiğini ve kameradaki kişinin kendisi olduğunu onaylayıp suçunu sözlü olarak kabul ettiğini söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, ülkede öğrenci statüsünde bulunduğunu belirten polis, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Ülkede öğrenci statüsünde
Mahkeme, zanlının ülkede öğrenci statüsünde olduğunu dikkate alarak10 bin TL nakit teminat yatırması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Söz hakkı alan zanlı ise “Kötü bir niyetim yoktu. Kız kardeşime benzettim öpmek istedim dedi” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474