banner564

Kızların da başı dertte

Lefkoşa’da meydana gelen kavga esnasında belinde tabanca olduğu söylenen Ali Sevindik ile kız arkadaşı Nargiza Sultanova ve suçla bağlantılı Gozel Hudargenova tutuklandı

Kızların da başı dertte
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da Dereboyu meydana gelen kavgada üzerine silah olduğu öne sürülen Dursun Ali Sevindik ile tabancayı  saklaması için yardım ettiği öne sürülen Nargiza Sultanova ve Gozel Hudargenova gözlatına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeden zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri alınırken, polisin var olduğu iddia edilen silahı aradığı belirtildi.
Duruşmada aktarılan bilgilere göre;  24 Ocak 2019 tarihinde Lefkoşa'da Osman Paşa Caddesi Dereboyu Caddesdi üzerinde faaliyet gösteren Blaky Cafe isimli iş yeri içerisinde Dursun Ali Sevindik, bazı şahıslarla kavga etti.
Sevindik’in kavga esnasında belinde olan tabancası görgü tanıkları tarafından farkedildi.
Durum polise bildirilirken, zanlı soruşturma amaçlı gözaltına alındı. 

Silah henüz bulunamadı
Polis, zanlının üzerinde söylendiği iddia edilen silahı ararken,  yapılan soruşturmada kavganın ardından tabancayı saklaması için  kız arkadaşı Nargiza Sultanova ve onun kızı olan zanlı  Gozel Hudargenova'ya verdi. 
Üç zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarılırken, polisin söz konusu silahı aradığı ancak henüz bulamadığı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473