banner564

‘Komşuyuz’dedi 400 TL çarptı

Kimi zaman polis, kimi zaman avukat kılığına girip insanları kandıran ve paralarını alan Erdi Konyalıoğlu’nun bu seferki avı Erhan Babahan oldu

‘Komşuyuz’dedi 400 TL çarptı
banner598

 Suna ERDEN

   Kılıktan kılağa girip insanları kandıraran, bazen polis, bazen avukat kimliğine bürünerek sahtekarlıkla paralarını alan Erdi Konyalıoğlu yine rahat durmadı. Dolandırıcılıktan birçok sabıkası olan zanlı bu kez de İngiltere’de yaşayan ancak zaman zaman KKTC’ye tatil amaçlı gelen Erhan Babahan'ı kandırdı. Babahan’a komşu olduklarını söyleyen ve yalanlarla 400 TL para alan zanlı önceki gün tespit edilerek gözaltına alındı. 
   Zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. İddiaaları aktaran polis, 3 Ekim tarihinde meydana gelen olayda, zanlının Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarketin önünde tanıştığı Erhan Babahan'a kendisini Ahmet Macila olarak tanıttığını söyledi. 
   Zanlının ayrıca Değirmenlik Belediyesi’nde çalıştığına ve kilisesinin yanında oturup kendisi ile komşu olduğuna dair yalan söyleyip,  arabasında benzin olmadığını, eşini havaalanına götüreceğini ve dahasonra  kendisine aldığı parayı vereceğini söyleyip,  400 TL temin etttiğini açıkladı. 
   Olayın polisin bilgisine 4 Ekim tarihinde geldiğini, zanlının aranan kişi ilan edildiğini ifade eden polis, önceki gün tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.
  Polis,zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam belirterek, 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
  Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı, “Parayı borç almıştım.Daha sona geri verdim”iddiasında bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473