banner564

Kontrol altında

Anastasiadis Noel’den sonra kalp ameliyatı olacak

Kontrol altında
banner598
   Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in Salı günü yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde, kalp kapakçığında sorun saptandı. Hükümet Sözcüsü Nikos Hristodulis, doktorların verdiği bilgiye dayanarak Anastasiadis’in çok yakında ameliyat olacağını açıkladı.
   Alithia “Başkan Kalp Ameliyatı Olacak... Kendisi, Bayramlardan Hemen Sonra Diyor” başlığıyla manşete çektiği haberinde, Anastasiadis’in planlanmış İsrail, Dubai ziyaretlerini gerçekleştirip ve 17-18 Aralık’taki AB zirve toplantısına katıldıktan sonra, bayramların (Noel) hemen ardından ameliyat olacağını açıkladığını yazdı.
   Habere göre doktorlarının, sağlık durumunun kontrol altında olduğunu belirttiği Anastasiadis, Moskova ziyaretinin ameliyattan önce gerçekleşmesi dileğinde de bulundu ve durumuyla ilgili konuşurken “kalp kapakçığım da benim gibi huzursuz” diyerek mizah yaptı. 

Ameliyat Lefkoşa’da yapılacak
   Gazete kaynaklarına dayanarak Anastasiadis’in ameliyat tarihini Aralık ayı sonu olarak verdiklerini ancak bu arada çalışma programına da devam ettiğini bu çerçevede  Rum Bakanlar Kurulu’na başkanlık ettiğini yazdı, özetle şunları ekledi:
   “Aynı kaynaklar ameliyatın Kıbrıs’taki sağlık merkezinde yapılacağını, ameliyat yöntemine doktorlarının Anastasiadis’le de istişare ederek karar vereceğini ancak hem laparoskopi hem de açık kalp ameliyatı şeklinde olabileceğini belirttiler. Kalp kapakçığındaki sorunun Brüksel ziyareti sırasında yaşadığı şiddetli burun kanaması ile ilgili olup olmadığı netleştirilmedi.”
   Gazete Anastasiadis’in Rum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KEVE)  gerçekleşen genel kurul toplantısında sağlığıyla ilgili konuştuğuna işaret ederek “17-18 Aralık’taki Avrupa Zirvesi’ne kadarki çalışma programımı tamamlar tamamlamaz, doktorların tavsiye ettiği ameliyatı olacağım” dediğini yazdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474