banner564

KTAMS ısrarcı

Kaptan, “Kamu görevlileri yasa taslağı sendikaların ve kamuoyunun gündemine açılsın” dedi

 KTAMS ısrarcı
banner598
 Kıbrıs Türk Amme Meurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan, Kamu Görevlileri Yasa Taslağı’nın Bakanlar Kurulu gündeminden çekilerek sendikaların ve kamuoyunun gündemine açılmasını talep etti.
Kaptan yaptığı yazılı açıklamada halkın kamudan daha iyi hizmet alması ve verimli bir kamu hizmeti sunulması için kamuda reform çalışmaları yapılması gerektiğine işaret etti.
Kaptan, konuyla ilgili KTAMS’ın üyeleri ile kitle toplantıları yaparak bu yöndeki tüm hazırlıklarını tamamladığını ve yapılacak çalışmalara görüş Oslobet sunmaya hazır olduğunu kaydetti.

Kamu-İş’te eleştirdi

Öte yandan Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ) Başkanı Sami Dilek de Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı’nın sendikaların bilgisine getirilmeden, apar topar Cumhuriyet Meclisi’ne gönderildiğini savunarak bunu eleştirdi.
Dilek tarafından yapılan yazılı açıklamada, kamu personel yönetiminde reform amacı hedeflenen taslağın, sendikaların bilgisine resmi olarak getirildikten sonra tartışılması ve en iyi şekle getirilerek Meclis’e sunulmasını istedikleri belirtildi.
Dilek, tasarıyla ilgili sendikalara önerilerini ve düşüncelerini iletebilecekleri ve tartışabilecekleri zamanın verilmesi gerektiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2013, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474