banner564

Kulağındaki  küpeleri de  aldılar

Demir çubuklarla Erdemli’de yaşayan Nermin Hasdağ’ın evine girip, ölümle tehdit eden Mehmet Çetin ile Yunus Emre Bebek’in 7 bin 400 TL çaldığı bildirildi

Kulağındaki  küpeleri de  aldılar
banner598

 Suna ERDEN

   Değirmenlik bölgesine bağlı Erdemli’de yaşayan 50 yaşındaki  Nermin Hasdağ’ın evine gece yarısı girip, soygun suçunu gerçekleştirdikleri öne sürülen Mehmet Çetin ve Yunus Emre Bebek hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
   Zanlılardan Yunus Emre Bebek suçunu kabul ettiğini, mecbur kaldığı için soygun yaptığını itiraf ederken, zanlı Mehmet Demir ise suçlamaları redediyor. Polis, olayla ilgili telefon dökümlerini incelerken iki zanlı dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Duruşmada olayı aktaran polis, zanlıların 15 Ekim 2018 tarihinde  saat 01.00 sıralarında Erdemli’de Nermin Hasdağ’a ait eve girdiğini söyledi. Polis, evin giriş kapısını zorlayarak içeri giren zanlıların yatak odasında uyumakta olan Nermin Hasdağ’ın ağzını elleri ile kapatıp, parmaklarındaki iki altın yüzüğü, boynundaki altın kolyeyi, kulaklarındaki küpeleri aldığını açıkladı.  Polis, zanlıların Neriman Hasdağ’ın elbise dolabında bulunan 7 bin TL ve cüzdanındaki 400 TL’yi çaldıklarını ifade etti.  Soyguncuların demir çubuğu kadına göstererek  “Bu olayı birine anlatırsan, seni öldürürüz. Seni bu çubukla deşeriz” diyerek tehdit ettiklerini açıkladı. Soyguncuların  daha sonra evden kaçtıklarını, Hasdağ’ın polisi arayarak haber verdiğini belirten polis, yapılan soruşturma sonuucu iki zanlının tespit edilerek gözaltına alındıklarını açıkladı. 
   Polis, zanlıların suçlamaları reddettiğini ancak telefon dökümleri alındığını ve olay mahallinde olay saatinde birbirleriyle görüşme yaptıklarının belirlendiğine vurgu yaptı.Olayla ilgili Mehmet Demir ve Yunus Emre Bebek’in ifade verdiğini söyleyen polis, soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini belirterek, 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. 
   Mahkemede söz alan Mehmet Çetin ve Mehmet Demir, suçlamaları reddetti. Yunus Emre Bebek ise, “Alkollüydüm. Mecbur kaldığım için yaptım. Cezamı çekmek istiyorum” dedi.  
Mahkeme, zanlıların 7 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474