banner564

Kulak zarı yırtıldı

İki kardeş bir olup, kız meselesi yüzünden tartıştıkları kuzenlerini hastanelik edinceye kadar dövdü

Kulak zarı yırtıldı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, kız meselesi yüzünden çıkan olayda iki kardeş bir olup, kuzenleri Okan Deniz’i ciddi şekilde darp etti. Eski kız arkadaşı ile ilişkisi olan Deniz’i konuşmak için evinden alan Emir Can Acar ile onunla birlikte hareket eden kardeşi Hasan Acar, Silver Beach sahilinde bir araya geldikleri Deniz’i ciddi şekilde darp edip kulak zarını yırttı Acar kardeşler tekme tokat dövdükleri Okan Deniz’i Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürerek tedavi ettirdi. Polis tarafından gözaltına alınan Emir Can Acar ile Hasan Acar, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Sahilde Deniz’i darp ettiler
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, 18 Aralık 2018 tarihinde saat 11.45’te, zanlı Emir Can Acar’ın eski kız arkadaşı ile ilişkisi olduğunu düşündüğü Okan Deniz ile konuşmak için buluştuğunu söyledi.  Polis, Hasan Acar ile Emir Can Acar’ın, Deniz’i evinden alarak Silver Beach isimli plajın yakınlarına götürdüğünü ve burada yaşanan tartışmanın ardından yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine tekme ve yumruk vurmak sureti ile sol kulak zarının delinmesine neden olduklarını belirtti. Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini bildiren Yıldırım, ülkemizde turist olarak bulunan zanlıların, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. 

Dövdükten sonra hastaneye götürdüler
Avukat Aysel Uzun’un sorusu üzerine Yıldırım, zanlıların Deniz’i ciddi şekilde darp ettikten sonra hastaneye götürdüklerini söyledi. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlıların davaları görüşülünceye ve her halükarda 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473