banner564

Kurtarın diye yalvardı

Türkiye’de 5 kat naylona sardığı uyuşturucuyu yuttuktan sonra Kuzey Kıbrıs’a gelen Bülent Kördöl, Ercan’da fenalaşarak yere yığıldı ve sırrını ifşa etti

Kurtarın diye yalvardı
banner598
Melin DOBRAN
Türkiye’den aldığı eroini Kuzey Kıbrıs’a getirmek için 5 kat naylona saran ve ardından yutan Bülent Kördöl’ün yaptığı bu uyanıklık hayatına mal oluyordu. İddialara göre, Türkiye’den uçakla Kuzey Kıbrıs’a gelen ve Ercan’da polis kontrol noktasını geçtikten sonra fenalaşarak yere yığılan Kördöl hastaneye kaldırıldı.
 Hastaneye kaldırılırken ölüm korkusuna kapılan Kördöl, uyuşturucu yuttuğunu ve rahatsızlığının bu yüzden kaynaklandığını itiraf etti. 
Bu itirafın ardından sağlık ekipleri, polisi arayarak durumu bildirdi. Hastanede kusturularak midesindeki 4 gram ağırlığındaki eroin türü uyuşturucu çıkarılan Kördöl, tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı dün de tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 16 Mart tarihinde saat 14.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan giriş yaptığını, polis yakalanmamak için 4 gram eroin türü uyuşturucu maddeyi yuttuğunu ve bu yüzden rahatsızlandığını söyledi. 

Kusarak çıkardı…
Zanlının rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve orada uyuşturucu madde olan paketi kustuğunu belirten polis, durumun polise bildirilmesi üzerine zanlının tutuklandığını ve uyuşturucu madde paketinin tespit edilerek emare yapıldığını söyledi. Polis, zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme istenen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474