banner564

Kurultay mesajı

Çok uyumlu bir bakanlar kurulu olduğunu savunan Sucuoğlu, hükümetin bozulmasının ülkeyi kaosa sürükleyeceği iddiasında bulundu

Kurultay mesajı
banner598
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, 31 Ekim’de yapılacak Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanlık seçiminde partinin çok güçlü çıkması gerektiğine dikkat çekerek, özellikle bu dönemde hükümetin bozulması veya bir erken seçim karar alınmasının ülkeyi kaosa sürükleyeceğini savundu.
Parti içi meseleleri televizyon kanallarında veya gazetelerde tartışılarak partiye zarar verilmesinin doğru olmadığını söyleyen Sucuoğlu, "Kimsenin bu partiye bunu yapmaya hakkı yoktur. Parti tabanı bu konuşmalara çok üzülüyor" dedi.
Sucuoğlu yaptığı yazılı açıklamada, 1976’dan buyana ilk kez kurulan koalisyon hükümetinin; ki bunun da 50 Milletvekilinden 39’unun Mecliste temsil edildiği bir koalisyon hükümeti olduğunu dile getirerek, halkın bu hükümetten ciddi bir reform ve radikal değişikliklerin olmasını beklediğini kaydetti.
Bu hükümetin en azından bir seçime kadar devamının olması gerektiğini dile getiren Sucuoğlu, kişisel sorunlar ve kişisel menfaatler için böyle büyük bir koalisyonun bozulması ve erken seçime gidilmesinin bu ülkeye ne getireceğinin herkes tarafından değerlendirilmesi gerektiğini ve hükümetin 2018 yılına kadar devam etmesi temennisinde bulundu.

“Üye yazılımında hiç bir sorun yok....”
Tüzüğün oy birliğiyle geçtiğini anımsatan Sucuoğlu, tüzükte, ilçelere veya gelen merkeze kayıt yapılabileceği söylendiği, tüzük gereği birçok kişinin ilçeye birçok kişinin de merkeze gidip kayıtlarını yaptırdığını söyledi ve eğer bu konuda şikayet olması halinde bunun sorgulanması gerektiğini, böyle bir üye yazılmasının görüşülüp konuşulduğunu belirtti. 
Tüzüklerin partilerin anayasası olduğuna dikkat çeken Sucuoğlu, şuanda üye yazılımıyla ilgili hiçbir sorun olmadığını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474