banner564

LAÜ ressamları ağırlıyor

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), “I. Uluslararası Ressamlar Buluşması” ve etkinliğe katılacak ressamları dün düzenlediği basın toplantısında tanıttı.

LAÜ ressamları ağırlıyor
banner598
LAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıslı ressam Feridun Işıman, LAÜ Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan toplantıda, konuk ressamlar ve yapılacak program hakkında bilgi verdi.
Işıman, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen’e sanata ve sanatçıya vermiş olduğu değerden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bölgeli bir sanatçı olarak Lefke bölgesinin güzide kurumu olan Lefke Avrupa Üniversitesi’nde böylesi güzel bir çalışmayı yapmaktan ve değerli sanatçıları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
LAÜ Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Günkut ise, 25. Eğitim Yılı etkinlikleri çerçevesinde LAÜ’de birçok etkinliğin yapıldığını belirtti. Etkinliğe, KKTC’den Feridun Işıman ve Bülent Salderay Türkiye’den Orhan Cebrailoğlu, Bulgaristan’dan Pavel Vasilev, Romanya’dan Costea Gelu, Makedonya’dan Emil Shulajkovski ve Bosna Hersek’ten Dzeko Hodzic katılacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473