banner564

Lider tecrübeli olmalı

Yılmazköy ve Alayköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine işaret etti

Lider tecrübeli olmalı
banner598
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Yılmazköy ve Alayköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim gündeminin yanı sıra Kıbrıs konusundaki gelişmeleri de anlattı.
Eroğlu’na ziyaretlerinde Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Demokrat Parti –Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre, Ersin Tatar ile DP UG Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu eşlik etti.
19 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduğunu anımsatan Eroğlu, “Başlattığımız müzakerelerde bir sonuç almak için adayım” dedi.

“6 aday var ama tecrübeli bir lider seçilmeli”
Artık müzakere masasında muhatap da bulunmadığını ifade eden Eroğlu, Rum liderliğinin kısa sürede masaya ön şartsız olarak dönmesi gerektiğini belirtti.
Şu an Cumhurbaşkanlığı seçimi için 6 adayın bulunduğunu anımsatan Derviş Eroğlu, masada halkın haklarını savunabilecek, tecrübeli bir liderin olmasının önemine vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanı Eroğlu şöyle devam etti:
“Şimdi de Kıbrıs Türk halkının istediği şekilde bir çözüme ulaşmak için görüşmecilik görevini yürütüyorum. Bu seçim milletvekilliği seçimi değildir. Halkı masada temsil edeceği liderin seçileceği bir seçimdir…”

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473