banner564

Mağusa adım adım gezildi

Denktaş ve milletvekili adayları tanıtım broşürü dağıtıp halka seçim sonrası DP’nin plan ve programlarını anlattı

Mağusa adım  adım gezildi
banner598
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ile DP milletvekili adayları Gazimağusa’yı ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre DP heyeti, Gazimağusa İlçe Binası’ndan başlayarak Larnaka Yolu, Namık Kemal Meydanı ve Sakarya Bölgesi’ni gezdi. Ziyaret esnasında aday tanıtım broşürü dağıtılıp halka seçim sonrası Demokrat Parti’nin plan ve programları anlatıldı.

Kamu-Sen ziyaret edildi
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ve milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde, KAMU-SEN’i ziyaret ederek KAMU-SEN Genel Başkanı Metin Atan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.
DP’den yapılan açıklamaya göre Serdar Denktaş ziyarette DP’nin hükümetteki başarısı üzerinde durdu.
DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu da konuşmasında, Annan Planı görüşmelerinde DP’nin önemli katkıları olduğunu belirtti. Arabacıoğlu, Kıbrıs sorunu ile ilgili görüşme sürecinde DP’nin bu sürece olumlu katkılarının olduğunu, özellikle kapıların açılmasında etkisinin inkar edilemeyeceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473