banner564

Mahkemeden af diledi

Kılıktan kılığa girerek birçok dolandırıcılık suçu işleyen ve serbest kaldıktan kısa bir süre yeniden aynı yola başvuran Konyalıoğlu, cezaevinde uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia etti

Mahkemeden af diledi
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta son yıllarda kılıktan kılığa girerek birçok insanı dolandıran, birçok kez hüküm giyen Mehmet Cemal Konyalıoğlu, 30 Mayıs tarihinde tahliye olduktan sonra yine rahat durmadı. Zanlı bu kez gümrük memuru kılığına girerek işyerlerine gidip 100 TL aldığı gerekçesi ile tutuklandı. Kısa bir süre önce tahliye olan zanlı yeniden cezaevine gönderildi.  Duruşmada aktarılan iddialara göre, zanlı Konyalıoğlu 7 ile 9 Haziran tarihleri arasında farklı işyerlerine gidip, Gümrük Memuru olduğunu söyleyerek gümrükte bekletilen malları olduğunu, ödeme yapmaları gerektiği yalanını söyleyip 100 TL para aldı. 
Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının benzer suçlardan birçok dosyası olduğunu, son olarak da mahkeme tarafından 1 yıl hapis cezası ile mahkûm edildikten sonra 30 Mayıs tarihinde cezaevinden tahliye edildiğini söyledi. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla iki ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.
Karara itiraz eden zanlı cezaevinde uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdü. Zanlı, “cezaevinden yeni çıktım. Oraya dönmek istemiyorum. Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi oluyorum, cezaevine girersem iyileşemem”  dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474