banner564

Mahkemeye çıkarılacak

KKTC’de yaşamayan kişilere para karşılığı ehliyet verdiği iddiasıyla bu kez Şoför Okulları Birliği Başkanı Emirzade Tilki tutuklandı

Mahkemeye çıkarılacak
banner598
Suna ERDEN
Polisin 10 ay devam eden soruşturması sonrasında ülkede olmayan kişilere KKTC ehliyeti verdikleri tespit edilerek Ekim ayında tutuklanan Sürüş Ehliyeti Müfettişleri Savaş Gökdeniz, Münir Gayi, Taner Nusret ve Ergüneş Şoför Okulu sahibi Yahya Ergör’ün ardından dün öğlen saatlerinde Şoför Okulları Birliği Başkanı Emirzade Tilki de gözaltına alındı. 
Tilki’nin de para karşılığı KKTC’de yaşamayan kişilere ehliyet verdiği öne sürüldü. Lefkoşa Polisinde sorgulanan zanlı Tilki, daha sonra hücreye konuldu. Zanlı Tilki’nin bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

Teminatla serbest kalmışlardı
Soruşturma sonucu 25 Ekim 2017 tarihinde tutuklanan Sürüş Ehliyeti Müfettişleri Savaş Gökdeniz, Münir Gayi ve suç tarihinde müfettişlik yapan Taner Nusret’in ve Ergüneş Şoför Okulu sahibi Yahya Ergör mahkemeye çıkarılmış, zanlıların ülkede olmayan yabancı uyruklu yüzü aşkın kişiye para karşılığı KKTC ehliyeti verdiği belirtilmişti. Polis gözetiminde bir gün tutulan zanlılar 27 Ekim tarihinde mahkemeye çıkarılarak teminatla serbest bırakılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473