banner564

Malın sahibi aranıyor

Tasarruflarında toplam 212 gram Bonzai bulunan Filistin uyruklu zanlıların tutukluluk süreleri uzatıldı

Malın sahibi aranıyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Narkotik Şube ekiplerinin Gazimağusa’da 12 Haziran 2015 tarihinde yaptığı operasyon sonucu aranan bir şahsa ait 212 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeyi tasarruf ettikleri belirlenerek tutuklanan Filistin uyruklu zanlılar dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Momammed Hassan M.Salaedw, Khudr Sameu, Faisal Nayıf Altaha ve Sanan Nedal Mohammad Ghushe isimli zanlılar hakkında mahkeme 3 gün daha tutukluluk emri verdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, zanlılar hakkında 12 Haziran 2015 tarihinde 212 gram kanunsuz uyuşturucu tasarrufu soruşturması başlattıklarını ve 13 Haziran 2015 tarihinde zanlılar aleyhinde soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri temin ettiklerini söyledi. 

Parmak izleri inceleniyor
Uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarına, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin içerisinde bulunduğu poşetlerin ise parmak izi incelemesine gönderildiğini belirten Arkın, henüz sonuçların ellerine geçmediğini ifade etti. Mesele ile ilgili aranan şahsın henüz bulunamadığını da aktaran Arkın, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, soruşturmanın henüz tamamlanmadığına bulgu yaparak, polisin soruşturmasını salimen tamamlamasına olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473