banner564

Malzemeler  evinde bulundu

Karaoğlanoğlu’nda bir inşaattan elektrik kablosu, fiş kutusu ve branda çaldığı tespit edilen Rus uyruklu İvan Smirnov, aynı gün yakalandı

Malzemeler  evinde bulundu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu’nda yapım aşamasındaki bir restorandan elektrik kablolarını, fiş kutularını ve brandayı çaldığı tespit edilen Rus uyruklu İvan Smirnov, tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı hırsızlık suçlaması ile dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada soruşturmanın devam ettiği ancak zanlının etki etme olasılığı bulunmadığı belirtilerek teminat talep edildi. Soruşturmayı yapan polis, zanlının 8 Ağustos 2018 tarihinde saat 20.00 sıralarında, yapım aşamasında olan bir restoran içerisinden 200 metre uzunluğunda elektrik kablosu, 20 adet elektrik fişi kutusu ve 1 top branda çaldığını söyledi. Zanlının aynı gün tespit edilerek gözaltına alındığını, evinde yapılan aramada çaldığı malzemelerin bulunduğunu kaydeden polis,  zanlının verdiği sözlü ifadede suçunu itiraf ettiğini kaydetti. 

Tutuksuz yargılanacak
Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden polis, Smirnov’un ülkede izinsiz kaldığını ancak çalışma izni için girişim başlattığını öğrendiklerini söyledi. Polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, 3 bin TL nakit, 30 bin TL kefalet senedi imzalanması şartları ile zanlı hakkında tutuksuz yargı kararı verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473