banner564

Mariana’nın sırrı çözüldü

Ledra Palace’ta şüpheli hareketlerde bulunan Romen uyruklu 33 yaşındaki kadının üzerinde yapılan aramada kokain bulundu

Mariana’nın sırrı çözüldü
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’daki Ledra Palace Sınır Kapısından Kuzey Kıbrıs’a giriş yapan 33 yaşındaki Romanya uyruklu Mariana Sirbu’nun hareketlerinden şüphelenilerek polis tarafından üzerinde arama yapıldı.
Polisi karşısında görünce büyük korku ve panik yaşayan Sirbu’nun üzerinde yapılan aramada 3 gram kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildi.
Polis tarafından gözaltına alınan ve hakkında uyuşturucu madde ithal suçundan soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada, Romanya uyruklu zanlı Mariana Sirbu’nun 7 Kasım tarihinde saat 11.50 sıralarında Ledra Palece sınır kapısından KKTC’ye giriş yapmak istediği esnada şüpheli tavırları nedeni ile üzerinde arama yapıldığını ve 3 gram kokain türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. 
Polis, zanlının olayın akabinde tutuklanarak karakola getirildiğini ve mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi. 
Zanlı aleyhinde başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını gönüllü ifadesinin araştırılacağını belirten polis zanlının soruşturma amaçlı 3 gün polis te tutuklu kalmasını talep etti. 
Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473