banner564

Mehmet Ersöz, 49 yaşında hayatını kaybetti

Tatil için gittiği Antalya’dan dönerken kaza geçiren Eğitim Bakanlığı müdürlerinden Mehmet Ersöz, 49 yaşında hayatını kaybetti

Mehmet Ersöz, 49 yaşında hayatını kaybetti
banner598
Melin DOBRAN
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü 49 yaşındaki Mehmet Ersöz bu sabah Antalya’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Ailesi ile birlikte on günden beridir Türkiye’de tatilde olduğu öğrenilen Mehmet Ersöz, dün sabah yönetimindeki kiralık araçla Korkuteli’nden Antalya’ya doğru seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında yaşamını kaybetti. Aynı araçta bulunan eşi ise yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı. Öte yandan konuyla ilgili Diyalog’a konuşan Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, çok üzgün olduğunu, olayın şokundan kurtulamadığını belirterek, “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüntülüyüm. Resmen şok oldum. Herkesin başı sağolsun. Tüm temaslarımızı kurduk. Cenaze işlemleri ve ailesiyle yakından ilgileniyoruz. Söyleyecek söz bulamıyorum. Acımız çok büyük” dedi. 

Tüm sevenleri şokta
Antalya’dan gelen acı haberle Mehmet Ersöz’ün, Kıbrıs’taki ailesi, mesai arkadaşları ve öğrencileri büyük üzüntü yaşadı. Kıbrıs’ın birçok bölgesinde binlerce öğrenciye öğretmenlik yapan, başarılı bir eğitimci olan Mehmet Ersöz, evli ve 2 erkek çocuk babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474