banner564

Mehmet Kortmaz başkan oldu

Türk İslâm Kültür Cemiyeti’nin 13’üncü Olağan Genel Kurulu yapıldı, yönetim belirlendi

Mehmet Kortmaz başkan oldu
banner598

 Türk İslâm Kültür Cemiyeti’nin 13’üncü Olağan Genel Kurulu’nun dün saat 09.00’da Lefkoşa’daki Türk İslam Kültür Külliyesi’ndeki merkez binasında gerçekleştiği bildirildi. 

Yapılan açıklamada, 27 Temmuz 2019 tarihinde toplanan genel kurul toplantısı üye olmayan kişilerin çıkardıkları taşkınlıklar ve olaylardan dolayı genel kurulun düze ertelendiği belirtildi.
Açıklamaya göre tüzüğe uygun olarak yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kortmaz yeniden başkanlığa seçildi. 
Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Tanju Müezzinoğlu, Turgay Tukyu, Erman Çitim, Said Özdemir, Yedek Üyeler Fahri Onbaşı ve Duran Polat olarak seçildi.
Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine, İsmail Tarancı, Veli Esendağlı, Ali Kandulu (Ramadan), Yedek Üyeliklere ise Onur Aksaç ve Yunus Cahan seçildi.
Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine, Mustafa ALTUN, Namık Cafer, Fırat ORTAÇ, Yedek Üyeliklere ise Kamil Cantez ve Fahri Cantez seçildi.
14. Dönem Türk İslâm Kültür Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mehmet Kortmaz, yaptığı açıklamada daha önceki dönemde olduğu gibi bundan sonrada özverili şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, başarılı çalışmalara imza atan eski yönetimlere teşekkür etti. Yeni dönemin Türk İslâm Kültür Cemiyeti ve üyelerine hayırlı olmasını diledi.     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473