banner564

MEKSAD’ın yönetimi belirlendi

Ekibini önceden kuran ve başka bir dernek adı altında sahne alarak gösteriler yapan Mektep Kültür Sanat Derneği (MEKSAD) yapılan genel kurul neticesinde yönetim kurulunu belirleyerek derneğin bundan sonra kendi adına ve kendi ekipleri ile gösteriler yapacağı belirtildi.

MEKSAD’ın yönetimi belirlendi
banner598
 Kuruluş çalışmalarını 2011 yılında tamamlayan ve 2012 yılında resmi başvurularda bulunularak Mayıs 2014 yılında tescilini alan Mektep Kültür Sanat Derneği (MEKSAD) yapılan genel kurul toplantısının ardından yönetim kurulunu belirleyerek faaliyetlerini başlattı. 
Yapılan Genel Kurul neticesinde belirlenen yönetim kurulunda Dernek Başkanı Hüseyin Tunçerler, Başkan Yardımcısı Ömer Kadiroğlu, Dernek Saymanı Kezban Cefa, Tiyatro Ekibi Sorumlusu Melek Tunçerler, Örgütlenme Sorumlusu Meryem Sadrazam ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ali Cefa oldu.
Açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Hüseyin Tunçerler, ülkede kültür sanata, devlet ve siyasilerin yeteri kadar ilgi gösterilmediğini belirterek bu nedenle Mektep Kültür Sanat Derneğini kurduklarını, kendi imkanları dahilinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474