banner564

Vaatleri başını yaktı

Restoran sahibi olduğunu ve işe alacağını söyleyerek kandırdığı yabancı uyruklu kadına tecavüze kalkışmakla suçlanan Salim Zambaklı cezaevine gönderildi

Vaatleri başını yaktı
banner598

 Suna ERDEN

Güzelyurt’ta meydana gelen olayda 21 yaşındaki yabancı uyruklu genç kadına tecavüz etmeye kalkıştığı öne sürülen Salim Zambaklı hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlının genç kadına restoran sahibi olduğuna dair yalan söylediği, iş vaadi verdiği ve bu nedenle buluştuğu öğrenciye tecavüz etmeye kalkıştığı belirtilirken, genç kadının zanlının çenesini ısırıp kurtulduğu kaydedildi. Hakkında, “Cinsel saldırı” suçundan soruşturma yapılan zanlı dün Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak 3 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Vaatlerle bahçeye götürdü
Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nde görev yapan polis, 22 Haziran’da saat 22.00’de Bostancı’da sakin zanlı Salim Zambaklı’nın bölgede yabancı öğrenci statüsünde olan genç bir kadına restoran sahibi olduğu ve kendisini işe alacağı konusunda yalan söyleyip, buluştuktan sonra aracına alıp, bölgedeki bir bahçe içerisine götürdüğünü söyledi. 

Fiziksel şiddet kullanarak soydu
Polis, zanlının genç kadının bahçede yürümesini sağlayıp, aniden darp etmeye başladığını ve kadını yere düşürdüğünü anlattı. Gökyay, zanlının fiziksel şiddet kullanarak, kadını soymaya ve öpmeye başladığını belirterek, o esnada kadının zanlının çenesinden ısırarak, kaçtığının belirlendiğini kaydetti. 

Sağlık merkezine gidince tutuklandı
Polis, olayın polisin bilgisine gelmesiyle geniş çaplı operasyon başlatıldığını ve yaralı olan zanlının hastaneye başvurma ihtimali göz önünde bulundurularak, tedbir alındığını anlattı. Zanlının Güzelyurt Sağlık Merkezi’ne başvurduğunu ve tutuklandığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, zanlıyı 3 ay süreyle cezaevine gönderdi.  

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474