banner564

Merit International'da önemli bilgiler paylaşıldı

Merit International tarafından düzenlenen kariyer günlerine farklı üniversitelerden 500 öğrenci katıldı

Merit International'da önemli bilgiler paylaşıldı
banner598

Merit International geçen sene başlatmış olduğu kariyer günlerinin ikincisini Merit Crystal Cove Hotel Kongre merkezinde gerçekleştirdi.
Merit bünyesinde çalışan tüm departmanlardan yöneticilerin katılım sağladığı organizasyonda Yakın Doğu Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Uluslararası Final Üniversitesi, İlim Üniversitesi, ODTÜ ve Adakent Üniversitesinden yaklaşık 500 kişilik bir öğrenci grubu ile muhteşem bir organizasyona imza atıldı.
Öğrencilere meslek bilgisi, departmanların çalışma koşulları, tercih edilen bölümlerde nasıl başarı sağlanabileceği ve mezuniyet sonrası istihdam sağlamak gibi birçok bilgi paylaşımı yapılan organizasyonda kariyerlerine Merit Hotellerinde başlamak isteyen katılımcılara iş başvurusu imkânı sağlandı.
Organizasyon öncesi Merit Oda Orkestrası eşliğinde muhteşem açık büfe yiyecek ve içecek ikramında bulunulan organizasyonda. İnsan Kaynakları Uzmanı Eğitmen   Selim Geçit’ in sunumu katılımcılar tarafından büyük bir keyif ile dinlenerek tüm katılımcılara program sonunda sertifika verildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474