banner564

Merit Yeşilova başladı, Baf bitirdi 2-2

Merit Alsancak Yeşilova, rakibinin gollerine engel olamayınca her iki takım da sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldı

Merit Yeşilova başladı, Baf bitirdi 2-2
banner598

 YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa-Ali Akçınar-Abdullah Genç
BAFÜLKÜ YURDU: Erdoğan, Adeola, A.Hatay, Erkan(M.Gardiyanoğlu dk.41), Hasan, İ.Hatay(Fikri dk. 46), Atanda, Issac Mustafa, Yankı(Azat dk.64) Kossi 
MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA:İrfan, Memduh, Emin, Mejdi, Vakkas, Burak(İlyas dk. 70), B.Osman(Hamis dk. 73), Esosa(Yasin dk.66) Mustafa, Mbah, Fidelis 
GOLLER: Dk. 28 (pen), dk. 79 Kossi(Baf Ülkü Yurdu), Dk. 15 Vakkas, dk. 17 Mbah(Merit Alsancak Yeşilova)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 8. hafta maçında Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk eden Baf Ülkü Yurdu 2-0 yenik duruma düştüğü maçtan beraberlikle ayrıldı ve bir puan aldı.
 11. dakikada orta alandan ileriye atılan topta Adeola rakibinden kurtulduktan sonra kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin kucağına attı.
Vakkas bekletmeden vurdu ve kalecinin kapattığı köşeden topu filelere göndererek Merit Alsancak Yeşilova’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 17. dakikada fark 2’ye çıktı. Yine orta alandan Mustafa’nın pası ile bu kez Mbah rakip ceza alanında topla buluştu. Bir süre sürdükten sonra topu ağlara yollayarak takımı Merit Alsancak Yeşilova adına skoru 2-0 yaptı.
 27. dakikadaki Merit Alsancak Yeşilova atağında Esosa İ.Hatay mücadelesinde İ.Hatay’ın topa ellediği gerekçesi ile uzun süre penaltı için itiraz edilmesine rağmen hakem oyunu devam ettirdi.
 37. dakikada Baf Ülkü Yurdu’nun kullandığı serbest vuruşta defanstan seken topa Hasan uzaklardan mükemmel vurdu. Ancak kaleci İrfan aynı güzellikte topu tokatlayarak uzaklaştırdı ve rakibine gol şansı tanımadı. 
 45+1. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Esosa’nın pasında B.Osman’ın altı pas içerisinden vuruşunda kaleci Erdoğan çok iyi bir müdahale ile topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
 66. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında Azat ve Kossi rakip ceza alanı içinde çok müsait bir pozisyonda anlaşamayınca araya giren Memduh topu uzaklaştırdı.
 79. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada Azat sol taraftan ceza alanına girdi. Karşısına çıkan 2 rakibinden şık hareketlerle kurtulduktan sonraki ortasında Kossi kafa ile topu filelere göndererek Baf Ülkü Yurdu’na beraberliği getiren golü attı. 2-2
88. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Mustafa’nın uzun topunda kaleci ile karşı karşıya kalan Mbah oldu. Ancak kaleci Erdoğan kalesini zamanında terk ederek topa sahip olarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
 Maç da bu skorla sona ererken her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2019, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473