banner564

Minik Deniz yoğun bakımda

Aracıyla garajdan çıkan 27 yaşındaki Meltem Sertsoy, büyük bir talihsizlik sonucu bisikleti ile dolaşan 2 yaşındaki kızına çarptı

Minik Deniz yoğun bakımda
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Ötüken’de yaşanan olayda Meltem Sertsoy (27) aracıyla yanlışlıkla 2 yaşındaki kızına çarpıp ağır yaralanmasına neden oldu.
Evinin garajından geri geri çıkmaya çalışan Meltem Sertsoy, arka kısımda bisikletle gezen kızı Deniz Sertsoy’u fark etmeyip, çarptı.
Kızının çığlık atması üzerine talihsiz kazayı fark edip, paniğe kapılan anne, bir evin duvarına çarparak durabildi. Daha sonra aracından inip çığlık atan ve büyük bir şok yaşayan anneye komşuları yardım etti. Kaza sonucu ağır yaralanan minik Deniz, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından da Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan küçük kızın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Büyük bir şok yaşadı
Elde edilen bilgilere göre; kaza dün saat 09.20 sıralarında Ötüken’de meydana geldi. 
Yönetimindeki NS 082 plakalı araçla evinin garajından geri geri çıkmaya çalışan Meltem Sertsoy, bu esnada arka kısımda bisikleti ile gezen kızı Deniz Sertsoy’a çarptı. 
Minik Deniz’in çığlık atması üzerine paniğe kapılıp, fren yerine gaza basan Meltem Sertsoy, karşı evin duvarını yıkarak durabildi. Şok yaşayan ve çığlık atan annenin imdadına komşuları yetişti.
Deniz, olay yerine gelen komşuları tarafından Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 
Durumu ağır olan minik Deniz, burada yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan küçük kızın durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474