banner564

Misafirliğe gitmişti

Operasyon sonucunda evinde 45 gram uyuşturucu madde bulunan Fatih Doğruel’in yanı sıra eşi ile kayınvalidesi de tutuklandı

Misafirliğe gitmişti
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Fatih Doğruel’in tasarrufunda uyuşturucu madde olduğu ihbrarını alan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri, düzenlediği operasyon sonucunda 45 gram bonzai ele geçirdi. 
Operasyonda Doğruel’in yanı sıra eşi E.D. (K-32) ile evde misafir olarak bulunan kayınvalidesi S.K.’de (K-58) gözaltına alındı. Zanlılar dün de tutuklama talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hüseyin Özdesoy, 12 Temmuz 2018 tarihinde, zanlı Fatih Doğruel’in tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bilgi aldıklarını ve evinde operasyon düzenlediklerini söyledi. 

Zula yeri dolap
Yapılan arama sonucunda, yatak odasındaki dolap içerisinde 45 gram sentetik cannabioid türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Özdesoy, zanlı Fatih Doğruel’in yanı sıra mesele ile bağlantılı olma ihtimali olan zanlının eşi E.D. ile kayınvalidesi S.K.’yi de gözaltına aldıklarını açıkladı.
Özdesoy soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Gökhan Asafoğulları, meselenin araştırılması gerektiğine dikkat çekerek, ilk etapta polise gerekli süreyi vermenin elzem olduğunu belirtti ve zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474