banner564

Muhabbet yarıda kaldı

Meyhanede sopa ve demir çubuklarla kavga eden 11 kişi mahkemeye çıkarıldı

Muhabbet yarıda kaldı
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de Meze Meyhane isimli mekâna sopa ve demir çubuklarla saldıran zanlılardan 6 kişi daha yakalandı. Olayda tutuklu sayısı 11’e çıkarken, polis tüm zanlıları dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı. Zanlılar Mehmet Emin Özdemir, Selahattin Acar, Ömer Faruk Karacabey, Atilla Kama, Muhammed Enes Hamidanoğlu, Yusuf Kaya, Can Kaya, Atıf Albayrak, Sefer Öztürk, Yunus Emre Avcı ve Hamza Korkmazer teminata bağlanırken, duruşmada olay yeniden aktarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 15 Mayıs 2018 tarihinde saat 00.25 sıralarında Gönyeli’de faaliyet gösteren Meze Meyhane önünde çıkan kavgaya karıştıklarını söyledi. Polis,  Mehmet Emin Özdemir, Selahattin Acar, Ömer Faruk Karacabey, Atilla Kama, Muhammed Enes Hamidanoğlu’nun bir taraf, Yusuf Kaya, Can Kaya, Atıf Albayrak, Sefer Öztürk, Yunus Emre Avcı ve Hamza Korkmazer’ın ise karşı taraf olup kavga ettiklerini, meyhane içerisinde Kadir Saraç’ın sol ön üst dişinin kırılmasına sebep olduklarını belirtti. 

Mekan sahibi şikayetini geri çekti
Polis, meselede mekân sahibinin şikâyetini geri çektiğini, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların teminata bağlamasını talep etti.
Mahkeme, her zanlı için birer kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474