banner564

Muhammet şoka girdi

Lefkoşa’da bir eve  baskın düzenleyen narkotik; Bonzai, kenevir, kokain ve para buldu

Muhammet şoka girdi
banner598

 Suna ERDEN

Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen narkotik, Lefkoşa’da Abdelaziz Mohammed Ali’nin evine baskın düzenledi. Operasyonda hintkeneviri, bonzai ve kokain ele geçirildi. Polis, ayrıca evde uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi de buldu. Gözaltına alınan zanlının yatak odasındaki dolabın çekmecesinde ise uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen yüklü miktarda nakit para ele geçirildi.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 Aralık tarihinde zanlı Abdelaziz Mohammed Ali’nin Lefkoşa’daki evinde yapılan aramada 30 gram sentetik cannabinoid (bonzai) 10 gram kokain, 15 gram hintkeneviri, hassas terazi cihazı bulunduğunu söyledi. 

Yüklü miktarda para da bulundu
Polis, ayrıca zanlı Ali’nin tasarrufunda uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 13 bin TL, 4 bin 130 Euro, 250 dolar ve 310 sterlin nakit para bulunarak emare alındığını belirtti. 
Zanlının gözaltına alınıp, hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, uyuşturucu maddelerin ise analize gönderileceğini ifade etti. 
Polis, alınacak ifadeler olduğunu, uyuşturucunun kaynağının araştırılacağını belirterek, zanlının ilk etapta 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473