banner564

Mustafa Tarkuç çok üzgündü

Minik Ege’ye çarparak ağır yaralanmasına neden olan aracın sürücüsü, mahkemeye çıkarıldı

Mustafa Tarkuç çok üzgündü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Arkadaşı ile oyun oynadığı esnada van aracın çarparak ağır yaralanmasına neden olan  8 yaşındaki Ege Gök yaşam mücadelesini sürdürüyor. Altı kaburga ve bir köprücük kemiği kırığı tespit edilen minik Ege’nin akciğerinde de kanama olduğu öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde uyutulan minik Ege’nin durumu ciddiyetini korurken, Ege’ye çarpan aracın sürücüsü Mustafa Tarkuç dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Yargıç huzuruna çıkarıldı.
Olayın şokunda olduğu her halinden belli olan Tarkuç’un perişan durumda olduğu gözlemlendi. Mahkemeye olayı aktaran Trafik Şubesinde görevli polis memuru Hakkı Yeniçeri, zanlının 15 Temmuz 2014 tarihinde saat 14.15’te HL 093 plakalı aracı ile İnanç Sokakta dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada yolun kenarında olan 8 yaşındaki Ege Gök’e çarptığını söyledi. Çarpmanın etkisi ile Ege Gök’ün 6 kaburga kemiği ile bir köprücük kemiğinin kırıldığını söyleyen Yeniçeri, yine Ege Gök’ün akciğerinde kanama olduğunu aktardı. Minik çocuğun durumunun kritik olduğunu söyleyen Yeniçeri, kaza ile ilgili ifadeleri alınacak olan bazı görgü tanıklarının olduğunu söyleyerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ahmet Özlemler bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.

Avukat tedbir amaçlı uyutulduğunu iddia etti
Zanlı avukatının sorusunu cevaplayan Yeniçeri, Minik Ege’nin yoğun bakım ünitesinde uyutulduğunu aktardı. Zanlı avukatı minik Ege’nin sadece tedbir amaçlı yoğun bakım servisinde uyutulduğunu öne sürerek çocuğun hayati tehlikesi olmadığını iddia etti ve tutukluluk süresine itiraz etti. Huzurundaki şahadet ve zanlı avukatının beyanını değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474