banner564

Mutlu oldu

Ölümlü trafik kazası nedeniyle tutuklanan Kıbrıslı Rum Mihalakis, 10 bin TL ödeyerek serbest kaldı

Mutlu oldu
banner598

 Girne-Güzelyurt anayolunun 15-16'ncı kilometreleri arasında meydana gelen ve 65 yaşındaki Hüseyin Aşık isimli yayanın ölümü ile neticelenen trafik kazasında tutuklanan araç sürücüsü zanlı Michalakis Stefanou dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kemal Güvenoğlu, huzurda bulunana zanlı Michalais Stefanou’nun 11 Ekim 2019 tarihinde saat 20.15 raddelerinde Girne-Güzelyurt anayolunun 15-16'ncı kilometreleri arasında yönetimindeki KNE 40 plakalı araç ile yol içerisinde Güzelyurt istikametine doğru yaya olarak yürüyen Karşıyaka'da sakin Hüseyin Aşık'a (E-65) aracının sol ön kısmı ile çarptığını söyledi. 
Polis kaza sonucu yaralanan yaya Hüseyin Aşık’ın olay yerinde vefat ettiğini belirtti.  Polis kazaya sebep araç sürücüsü Michalais Stefanou tutuklandığını ve gönüllü ifade verdiğini belirtti. Zanlının soruşturma maksatlı 3 gündür poliste tutuklu olduğunu kaydeden polis, zanlının GKYR vatandaşı olduğunu belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme zanlının 10 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 200 bin TL kefalet senedi imzalaması, haftada bir gün ıspatı vücut ve yurt dışına çıkış yasağı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Teminata bağlanan zanlı, ölümlü kazaya sebep olmanın üzüntüsünü yaşarken serbest kaldığını duyunca mutlu oldu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474