banner564

Mutluyaka hüzünlü

48 yaşındaki Oktay Yavaşerler’in cesedi 5 gün sonra bulundu

Mutluyaka hüzünlü
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Mutluyaka köyünden dün saat 17.00 sıralarında gelen haber bölgede büyük üzüntü yarattı. Mutluyaka’da sakin 48 yaşındaki Oktay Yavaşerler,  evinde kanlar içerisinde ölü olarak bulundu.
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre, en son geçtiğimiz Cuma günü ambulans ile hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan Oktay Yavaşerler’in evinden dün kötü kokular gelmesi üzerine şüphelenen komşuları durumu Dörtyol Polis Karakolu’na bildirdi. 
Olay yerine giderek evin içerisine giren ekipler, yerde kanlar içerisinde yatan Oktay Yavaşerler’in cansız bedeni ile karşılaştı.

Düşerek başını vurduğu tahmin ediliyor
Polisin yaptığı incelemelere göre, Yavaşerler’in ilk etapta düşerek başını sert şekilde yere çarpması sonucu olduğu üzerinde duruluyor. Yaklaşık olarak 5 gün önce öldüğü tahmin edilen Yavaşerler’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

Yalnız yaşıyordu
Bekar olan ve tek başına yaşayan Oktay Yavaşerler’in 5 tane kardeşi bulunuyordu. İşsiz olduğu öğrenilen Yavaşerler, köylü tarafından da oldukça sevilen bir kişiydi.  Yavaşerler’in cenazesinin İngiltere’den akrabalarının gelmesinin ardından defnedileceği öğrenildi. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474