banner564

Ne bulgur kaldı ne de kıyma

Ustasından izinsiz 900 adet ‘Bulgur Köftesi’ hazırlayarak, lokanta dışına götüren aşçı Cuma’nın başı belaya girdi

Ne bulgur kaldı ne de kıyma
banner598

 Suna ERDEN

Haspolat’da faaliyet gösteren Limon Mutfak isimli restoranda çalışan zanlı Cuma Kartal, işyeri içerisinden malzeme çaldığı gerekçesiyle tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
   Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Yücel Kuşçuoğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Kuşçuoğlu, huzurda bulunan zanlı Cuma Kartal’ın Ekim -Kasım 2019 tarihleri arasında çalıştığı Limon Mutfak isimli iş yerinden farklı tarihlerde bir adet derin dondurucu buzdolabı, bir adet çelik tezgâh ve muhtelif miktarlarda dana kıyması, bir çuval açık un, toplam 50 kiloluk bulgur, dana eti, içli köfte malzemesi ve 900 adet küçük içli köfteyi hazırlayıp mal sahibinden izinsiz olarak mutfak dışarısına çıkartıp çaldığı gerekçesi ile tutuklandığını söyledi. 
   Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Huzurunda verile şahadeti değerlendiren Yargıç Özge Uğraşın, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473