banner564

Yol ortasında bıçak salladı

Eşiyle kavga edip gürültü çıkaran Sabit Çolak, polisin müdahalesine şiddetle tepki vermeye kalkıştı

Yol ortasında bıçak salladı
banner598

 Suna ERDEN

Yenikent bölgesinde eşiyle kavga ettiği gerekçesiyle yapılan şikâyet üzerine bölgeye gelen polis ekiplerine öfkelenip tasarrufundaki bıçak ile sokak ortasında bağırıp çağıran zanlı Sabit Çolak tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
   Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Emrah Turgal olayla ilgili bulguları aktardı. Turgal, huzurda bulunan zanlı Sabit Çolak’ın 29 Kasım tarihinde saat 23.30 sıralarında umumi bir yer olan Yenikent bölgesinde eşi ile aralarında ailevi sorunlardan dolayı çıkan sözlü tartışma neticesinde alınan ihbar üzerine olay yerine giden Lefkoşa Adli Şubede görevli polis memuru Kemal Erdelhun’un kendisi ile konuştuğu bir sırada evinden almış olduğu henüz tespit edilemeyen bıçağı sokak içerisinde gelişi güzel sallamak suretiyle kanunsuz bir şekilde bıçak taşıdığı bir esnada suçüstü hali gereği tutuklandığını söyledi. 
   Polis, zanlının Lefkoşa adli şube amirliğine getirildiği bir sırada, kendisine kelepçe takıldığı gerekçesi ile şikâyet odasında bulunan cama kasten ve kanunsuz olarak yumruk atmak sureti ile  kırılmasına sebebiyet verdiğini belirtti. Polis memuru Turgal, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
    Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Özge Uğraşın, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474