banner564

Nehat’ın suç ortağı Murat

Güney Kıbrıs’ta 18 Ağustos tarihinde meydana gelen tekne hırsızlığı ile ilgili soruşturma devam ediyor

Nehat’ın suç ortağı Murat
banner598
Güney Kıbrıs’ta 18 Ağustos tarihinde meydana gelen tekne hırsızlığı ile ilgili soruşturma devam ediyor. Rum vatandaşı Christos Georgiades’in şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada tutuklanan zanlı Niyazi Korkmaz önceki gün mahkemeye çıkarılarak teminata bağlanırken, hakkındaki soruşturma süren zanlı Nejat Biçer ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının suç ortağının tespit edildiği belirtildi.

Tekneyi birlikte taşıdılar
Polis, Zanlının 18 Ağustos tarihinde Güney Kıbrıs’ta meydana gelen tekne hırsızlığı suçundan methaldar olduğunu söyledi. Polis, zanlının suç ortağının Murat isminde bir şahıs olduğunu tespit ettiklerini ancak şahsın soyadını henüz belirleyemediklerini kaydetti. Polis, ayrıca zanlının Murat isimli şahıs ile birlikte siyah renkte Toyota marka bir araçla tekneyi taşıdıklarını tespit ettiklerini, konu arabanında arandığını ifade etti. Polis, zanlı Necat Biçer’e ait telefon dökümlerini inceleyeceklerini ve sonucunda yeni tanıklar ve yeni suç ortaklarına ulaşma ihtimalleri olduğunu kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Süreye itiraz
Tutukluluk talebine itiraz eden zanlı avukatı olayla ilgili tutuklanan ve serbest bırakılan Nursel Nurçin ile önceki gün teminata bağlanan Niyazi Korkmaz’ın şu an serbest olduğunu, onların soruşturmaya etki edebileceğini ifade ederek müvekkili aleyhinde talep edilen 8 gün ek tutukluluk süresinin gereksiz olduğunu söyledi. 

2 gün tutuklu kalacak
Mahkeme zanlının üç gündür tutuklu olduğunu, bu süre içerisinde tanıklara ulaşılmadığını, dolayısı ile mahkemeye alınacak ifadelerle ilgili kesin bir kanıt sunulamadığını ifade ederek, zanlının 8 gün yerine 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474