banner564

Nereye attığını hatırlamıyor

İşadamı Bulut Akacan’ın korumasını yaralayan Erkan Taşdöken’in, olayda kullandığı bıçak hala bulunamadı

Nereye attığını  hatırlamıyor
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’de iş adamı Bulut Akacan’a yönelik düzenlenen bıçaklı saldırıda, araya giren Özer Ustaoğlu ile Hulusi Kalkan’ı yaralayan zanlı Erkan Taşdöken hakkındaki soruşturma devam ediyor.
Taşdöken’in olaydan sonra kaçmasına yardım eden Erman Demirel ise aleyhine dava okunarak serbest bırakıldı. Olayda kullanılan bıçağın henüz bulunamadığı belirtilirken zanlı Taşdöken ek süre talebi ile dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Bu arada Bulut Akacan ile olayda yaralanan iki koruma hakkında da soruşturma açıldığı açıklandı.
Duruşmada, zanlı Taşdöken aleyhinde, “Ağır yaralama, kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından soruşturma başlatıldığı belirtildi. Polis, zanlı Taşdöken’in 26 Şubat saat 16.00 sıralarında İnönü Sokak üzerinde, tasarrufunda bulundurduğu bıçağı Bulut Akacan’ın karın kısmına bir kez salladığını, Akacan’ın geri çekilmesi sonucunda yara almadığını olayda, araya giren Özer Ustaoğlu’nun boyun ve sol bacağından, Hulusi Kalkan’ın ise sağ bacağından yaralandığını söyledi. 

Ustaoğlu hala yoğun bakımda
Polis, Kalkan’ın Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne, Özer Ustaoğlu’nun ise Yakın Doğu Hastanesi’nde müşahede altına alındığını belirtti. Ustaoğlu’nun yoğun bakımda olduğunu kaydeden polis, olayın ardından zanlının, Erman Demirel’in kullanımındaki araçla olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Polis, yapılan aramalar sonucu zanlıların tespit edilerek gözaltına alındığını ancak olayda kullanılan bıçağın bulunamadığını dile getirdi. Polis, zanlının ifadesinde bıçağı attığı yeri hatırlamadığını söylediğini aktardı.
Olayla soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, ayrıca karşı şikâyet üzerine Bulut Akacan ile korumaları Hulusi Kalkan ile Özer Ustaoğlu aleyhine şiddet tehdidi ve darp suçlarından dosya tazmin edildiğini ifade etti. Polis, zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473