banner564

Ölümden döndü

Karısını darp ettikten sonra çenesini tutup zorla temizlik ilacı içirmekle suçlanan Falak Sheler ağır itham altında

Ölümden döndü
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta önceki gün karı koca arasında yaşanan şiddet olayı bu kadarı da olmaz dedirtti. Falak Sheler isimli zanlının henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı kavga ettiği eşi A.S.’ye zorla kimyasal madde içirdiği belirtildi.
Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan A.S.’ye üç serum verildiği öğrenilirken, olayın ardından gözaltına alınan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlının önce eşini darp ettiği, ardından çenesini tutup zorla temizlik ilacı içirdiği ve “Polise gidersen seni öldürürüm” diyerek tehdit ettiği belirtildi. 
Soruşturmayı yapan polis, olayın 10 Ekim saat 14.00 sıralarında Alsancak’ta zanlının evinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, zanlının evde oldukları bir sırada tartıştığı eşinin yüzüne elleri ile vurup darp ettikten sonra ittiğini, akabinde çenesini tutarak pax marka temizlik ilacını zorla içirip, yaralanmasına neden olduğunu ifade etti. 
Polis, zanlının daha sonra “Eğer polise gidersen seni öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı.

3 gün tutuklu kalacak
Polis, temizlik ilacı içirilen kadının Girne Akçiçek Hastanesinde kaldırıldığını, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiğini ifade etti.
Zanlının tutuklandığını, evinde arama yapıldığını belirten polis, söz konusu temizlik ilacının emare olarak alındığını kaydetti.
Polis,  alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473