banner564

Ölümden polis kurtardı

Arabada bonzai içtikten sonra fenalaşarak uyuşturucu komasına giren Ahmet Oğuz, hastanedeki tedavisinin ardından mahkemeye çıkarıldı

Ölümden polis kurtardı
banner598
Melin DOBRAN
Polis ekiplerinin önceki gün Lefkoşa-Girne anayolunda şüpheli gördükleri araçta yaptıkları kontrolde Ahmet Oğuz isimli şahıs uyuşturucu komasına girmiş şekilde bulundu. 
Aracı kontrol eden trafik ekipleri, 112 acil servisi arayarak Oğuz’u hastaneye gönderdi. Araçta yapılan aramada uyuşturucu bulunurken Oğuz ile birlikte aynı araçta bulunan Hakan Alır gözaltına alındı. Polis, dün sabah saatlerinde taburcu olan Oğuz ile Alır’ı tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkardı.
Polis memuru Mehmet Sevinç, 4 Ocak tarihinde Boğaz kavşağı-Girne yolunda devriye gezen trafik ekiplerinin yol kenarında duran BS 395 plakalı araçtan şüphelenmesi nedeni ile kontrol yaptığını söyledi. 

Direksiyonda baygın halde bulundu
Polis, yapılan kontrolde aracı kullanan Ahmet Oğuz’ın baygın bir şekilde tespit edildiğini, 112 acil servisin arandığını ve Oğuz’un Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ifade etti.
Polis, araçta yapılan aramada sürücü koltuğu altındaki paspasın altında uyuşturucu içeren sigara bulunduğunu belirtti.
Araçta yolcu olarak bulunan Hakan Alır’ın gözaltına alınarak sorgulandığını kaydeden polis, zanlı Alır’ın zanlı Oğuz’un aracılığı ile Lefkoşa’dan 40 TL’ye bonzai aldıklarını ve birlikte içtikten sonra Oğuz’un fenalaştığını söylediğini anlattı. 
Polis, mesele ile ilgili soruşturma başlattıklarını, alınacak ifadeler ve aranan bir şahıs olduğunu, zanlıların evinde arama yapacaklarını belirterek zanlıların 1 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474