banner564

Önce cop, sonra bıçak

Kendisinden ayrılan 45 yaşındaki  Gülbahar Ulutan’ı katleden Fatih Çıkrıkçı’nın cinayeti nasıl işlediği açıklandı

Önce cop, sonra bıçak
banner598

 Suna ERDEN

Kendisini terk ettiği gerekçesi ile 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan’ı öldüren Fatih Çıkrıkçı hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlı ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarılırken, polis cinayete dair detayları aktardı. Polis, zanlının yanında cop ve bıçak ile olay yerine gittiğini, Ulutan’ı önce cop ile darp edip etkisiz hale getirdiğini, ardından 13 kez bıçakladığını açıkladı. 
Cinayet soruşturmasını yürüten polis,  31 Ekim’de saat 10.30 sıralarında Gönyeli’de Akgünler Sokak’ta meydana gelen olayda, zanlının  ayrıldığı kız arkadaşı olan Gülbahar Ulutan’ı, gündelikçi temizlikçi olarak çalıştığı evde ağır yaralayarak öldürdüğünü söyledi. Zanlının cinayet nasıl işlediğini anlatan polis, Çıkrıkçı’nın önce 41 santimlik copla Ulutan’ı ciddi şekilde darp edip, etkisiz hale getirdiğini, daha sonra 28 santimlik bıçak ile vücudunun muhtelif yerlerine defalarca sokarak öldürdüğünü belirtti.
Polis, Gülbahar Ulutan’ın otopsisinde 13 bıçak darbesine bağlı, büyük damar kesisi sonucu öldüğünün belirlendiğini söyledi. Zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın 2 Kasım’da Alayköy’de eski bir çiftlik evinde bulunduğunu ve yakalandıktan sonra bıçağı attığı yer ile olay günü giydiği elbiselerin yerini polise gösterdiğini aktaran polis, zanlının gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğini belirtti.
Polis, alınması gereken ifadeler, aranan emareler olduğuna vurgu yapıp, zanlının 8 gün tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme talebi kabul ederken, söz hakkı verilen zanlı sessiz kalmayı tercih etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474