banner564

Önce doktora sonra nezarete

Bem Koop Market’ten peynir, sucuk, kaşar, sigara ve bir miktar da para çalan İbrahim Kaya, astım hastası olduğu için hücrede kalamayacağını söyledi

Önce doktora  sonra nezarete
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma günü “Bem Koop” isimli markete girerek 420 TL nakit para ile çeşitli gıda malzemeleri çalan İbrahim Kaya, polisin yürüttüğü soruşturma neticesinde önceki gün yakalanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı. Zanlının marketten sucuk, kaşar ve bir miktar da para çaldığı öğrenildi. Zanlının aç olduğu için bu suçu işlediğini söylediği iddia edildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, zanlının 13 Ocak 2017 tarihinde, saat 02.30 ile 22.30 saatleri arasında, “Bem Koop” isimli işyerine, kilitsiz vaziyette olan alüminyum penceresini açarak girdiğini söyledi.
Polis zanlının 420 TL nakit para ile 4 paket sigara, 1 adet taze peynir, birer adet kangal, mini ve tombul sucuk ve 1 adet kaşar peyniri sirkat ettiğini söyledi.

Aranan emareler var
Zanlının ikametgahında yapılan arama neticesinde 3 adet sucuk ile 1 adet kaşar peynirinin bulunduğunu anlatan Saydağ, zanlının kendilerine gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi. Saydağ aranmakta olan emarelerinde bulunduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: Astım hastasıyım, hücrede duramıyorum
Mahkemede söz alan zanlı İbrahim Kaya, astım hastası olduğunu söyleyerek, “hücrede duramıyorum” şeklinde konuştu. Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verirken, doktor kontrolünden geçirilmesine de ayrıca direktif verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474