banner564

Yasak aşk değil yasak sürüş yaktı

Nhomachi isimli genç kadın, erkek arkadaşının adına kayıtlı kiralık araçla trafiğe çıkarak 74 yaşındaki Ahmet Barut’a çarpıp kaçtı

Yasak aşk değil  yasak sürüş yaktı
banner598
Nhomachi Henrieta isimli genç kadın, erkek arkadaşının adına kayıtlı kiralık araçla trafiğe çıkarak 74 yaşındaki Ahmet Barut’a çarpıp kaçtı.
Olayın ardından polisin takibi sonucu yakalanan Nhomachi Henrieta ile yasak olmasına rağmen kendi adına aldığı kiralık aracı kız arkadaşına kullanması için veren Emeka Alexandre gözaltına alındı.
Zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis,14 Ocak tarihinde zanlı Nhomachi Henrieta’nın erkek arkadaşı adına kayıtlı olan kiralık aracı kullanma izni olmamasına rağmen kullandığı sırada Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Caddesinde yaya olarak yürüyen 74 yaşındaki Ahmet Barut’a çarparak yaralanmasına sebep olduğunu söyledi. 
Polis, zanlının olay yerinde kiralık arabayı da bırakarak kaçtığını ve yapılan soruşturma sonucunda tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. 
Polis, ayrıca zanlı Henrieta’ya adına kiraladığı aracı kullanması için veren erkek arkadaşı zanlı Emeka Alexandre’nın da tutuklandığını ve her ikisi hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek zanlıların bir gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, iki zanlı hakkında bir gün süre ile tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473