banner564

Telefon  görüşmeleri  inceleniyor

Uyuşturucu operasyonunda tutuklanan beş kişi hakkındaki soruşturma sürerken, polis satıcının peşine düştü

Telefon  görüşmeleri  inceleniyor
banner598

 Girne Narkotik Şube ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda tutuklanan Iurii Dudarkov, Dimitru Skvortsov, Abel Basaula Mvula, Ngore Yolama Guerschom ve Victory Ebien Ana hakkındaki soruşturma devam ediyor. Polis, alınan 2 günlük sürede çok sayıda kişinin ifadesine başvururken zanlıların cep telefonunda birçok konuşma tespit etti. 

Zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Girne’de faaliyet gösteren bir pansiyonda önceki gün 16.40 ve 17.20 saatleri arasında başlayan operasyonun gece geç saatlerde tamamlandığını söyledi. 
Gerçekleşen operasyonda toplam 9 gram hintkeneviri ele geçirildiğini kaydeden polis, yapılan sorgulamada zanlıların verdikleri gönüllü ifadelerinde birbirlerini ele verdiklerini kaydetti. Soruşturmayı yürüten polis, 1 Haziran tarihinde Girne’de zanlılara 15 gram uyuşturucu madde satan şahsın, zanlılar Ngore Yolama Guerschom ve Victory Ebien Ana ile çok sayıda görüşme yaptıklarını tespit ettiklerini kaydetti. Uyuşturucu alışverişinin yapıldığı bölgede, kamera görüntüleri tespit ettiklerini ifade eden polis, çıkacak sonuçlara göre yeni tutuklamaların gündemde olduğunu belirterek, zanlıların 4’er gün daha tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473