banner564

Önemli bir proje

Turkcell’in 3’üncü Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’na başvurular sürüyor

Önemli bir proje
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 3’üncü Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’na başvurular sürerken, bu amaçla düzenlenen sohbet toplantısının ikincisi Girne Fotoğraf Derneği (GİFDER) ev sahipliğinde yapıldı. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Uzmanı Gülten Karanfiloğlu’nun yarışma hakkında katılımcıları bilgilendirmesiyle başlayan söyleşiye Jüri Üyesi ve Fotoğraf Sanatçısı Buket Özatay, Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay da konuk oldu. 
GİFDER Başkanı Gökhan Saymaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan sohbet toplantısına, GİFDER yöneticileri, üyeleri, fotoğraf sanatçıları ve Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri de katıldı.
GİFDER Başkanı Gökhan Saymaz, Kuzey Kıbrıs Turkcell’i engelsiz yaşam projeleri nedeniyle kutlarken, bilgilendirme toplantısı için de teşekkür etti.
Jüri Üyesi ve Fotoğraf Sanatçısı Buket Özatay, yaptığı sunumda katılımcılar ile ödüllü fotoğrafları değerlendirdi. 
Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay da engellilerin günlük hayatlarında yaşadıklarını anlatarak fotoğraf sanatçılarının empati yapmasına imkan sağladı.
"Engelliler konusunda toplumsal duyarlılık yaratmak son derece önemlidir ve sizlerin fotoğrafları bu duyarlılığa katkı sağlayacaktır" diyen Suay, amatör ya da profesyonel herkese yarışmaya katılım çağrısı yaptı.

GİFDER'e teşekkür
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Uzmanı Gülten Karanfiloğlu da yarışma hakkında bilgi verdi; konular, kategoriler ve ödüller hakkında paylaşımda bulundu. Karanfiloğlu, ev sahipliğinden dolayı GİFDER'e ve projeye tüm katkı koyanlara teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473