banner564

Önemli buluşma

Türkiye-KKTC Yatırım ve İşbirliği Konferansı yarın gerçekleşiyor

Önemli buluşma
banner598

  Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ile Doğu Akdeniz Politika Derneği’nin (DAPD) ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Türkiye & KKTC Yatırım ve İşbirliği Konferansı’ yarın Merit Royal Premium Otel’de gerçekleşiyor.

   Konferans, TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut ile DAPD Başkanı Daryal Batıbay’ın ‘Hoş geldiniz’ konuşmalarının ardından KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, davetlilere hitap edecek.
   Bakan ve milletvekillerinin konuşmacı olarak yer alacağı konferans çerçevesinde verilecek öğle yemeğinde ise Başbakan Tufan Erhürman bir konuşma yapacak.
   Konferansla ilgili olarak Diyalog’a konuşan DAPD Başkanı Daryal Batıbay, Türkiye ile KKTC arasında iş ve yatırım olanaklarının tartışılacağını ve işbirliği olanaklarının görüşüleceğini söyledi. Batıbay şunları söyledi:
   “TİKAD, Türkiye özel sektörünün önde gelen kuruluşların temsilcilerinden oluşuyor. KKTC’deki yatırım olanaklarına ilgi duyulması ve bizimle ortak bir toplantı düzenlenmesini büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. TC ve KKTC’de ekonomik koşulların çetin bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Böylesi bir dönemde bu toplantının gerçekleşmiş olması önemlidir.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473