banner564

Önemli eğitimler verilecek

Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı köylerdeki gıda işletmelerinin gelişimlerinin ve ürün kalitelerinin artırılması projesi başladı

Önemli eğitimler verilecek
banner598

“Değirmenlik Belediyesine Bağlı Köylerdeki Gıda İşletmelerinin Gelişimlerinin ve Ürün Kalitelerinin Artırılması” projesinde ilk eğitimler dün başladı.

Konuyla ilgili Değirmenlik Spor Kulübü Lokali’nde tanıtım kokteyli ve basın toplantısı düzenlendi. 
Proje ile Değirmenlik Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ve genellikle aile tipi üretim yapan, küçük-orta boy gıda işletmecilerinin ve özellikle de bunların arasındaki geleneksel yöntemlerle doğal köy ürünü üretenlerin varlıklarını sürdürmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarının desteklenmesi amaçlanıyor.
Proje kapsamında Kalite Yönetim Sistemleri, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, Mesleki Hijyen Eğitimleri, Kişisel Gelişim ve Kurum Kültürü eğitimleri ile Muhasebe ve İşletme eğitimleri verilecek.
Basın toplantısı, Değirmenlik Belediyesi Sağlık Şubesi Sorumlusu Şifa Berkan'ın proje ile ilgili sunum yapması ile başladı.
YDÜ Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Hecer de, ilk insandan bu yana gıdanın hayatta en önemli konulardan biri olduğunu kaydetti.
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal da, 2009 yılında belediye olarak sağlık şubesini oluşturduklarını belirterek, şubenin iki birim olarak kurulduğunu, yıllar içinde bu şubenin birçok yol kat ettiğini belirterek şube hakkında bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473